Erotische massage Enschede 24/7 beschikbaar

Wanneer u op zoek bent naar een seksueel getinte erotische massage in Twente, dan bent u vaak lang aan het zoeken. Normale massagesalons zullen dit niet aanbieden. Gelukkig doet Club Cassanova dit wel, hier kunt u terecht voor de erotische massages in Enschede waar u naar op zoek bent. Natuurlijk is het wel belangrijk dat u goed gemasseerd wordt, daarom zijn onze dames daar ook goed voor opgeleid. Houd er wel rekening mee dat niet iedere dame een massage wil geven, spreek daarom eerst met onze dames af wat ze wel en niet willen, voordat u besluit een privékamer te huren. Op die manier staat u niet voor verrassingen, en krijgt u de massage die u wilt.

Wat houdt een erotische massage in?

Bijna iedereen is wel bekend met het fenomeen massage, praktisch betekent dit dat door middel van aanraking, duwen, op spieren deze zich gaan ontspannen. De massage is vooral bekend vanuit het Oosten en nu in Nederland ook een bekende ontspanmethode. Onze dames zullen er voor zorgen dat u qua ontspanning zeker niet te kort komt, maar ook qua het seksueel getinte aspect niet. Een van de belangrijkste regels bij Club Casanova is dat onze medewerksters eigen baas zijn, en zelf hun eigen grenzen in de gaten houden. Dit betekent voor u als klant dat u te allen tijden de masseuse moet respecteren, en u mag haar alleen aanraken op haar eigen verzoek. Spreek daarom voordat u begint aan een massage af met onze dame waar haar grenzen liggen en er zal u niets te kort komen.

Een massage bij Club Casanova Enschede

Wanneer u een lange zware dag heeft gehad en echt volledig wilt ontspannen, kom dan langs bij Club Casanova. Bij ons kunt u rustig even zitten, een drankje nuttigen en genieten van het entertainment. Vervolgens kunt u een dame uitzoeken waar u zich prettig bij voelt, en met haar de mogelijkheden voor een erotische massage in Overijssel bespreken. U kunt met deze dame dan een privékamer opzoeken en daar zal zij u uitgebreid masseren. Tijdens deze massage zal er voor gezorgd worden dat u niks te kort zal komen op het gebied van ontspanning. U kunt er dan ook op vertrouwen dat u zich een stuk beter zal voelen na uw bezoek aan Club Casanova.

Over Club Casanova

Club Casanova is een nachtclub in het centrum van Enschede. Wij bieden allerlei soorten adult entertainment aan en ook voor andere zaken bent u bij ons aan het juiste adres. Zo kunt u rustig aan de bar zitten en genieten van een drankje terwijl u een gesprek voert met een van onze dames, maar ook genieten van een striptease, een paaldansact of een lapdance van een van onze danseressen. Ook bieden wij mogelijkheden voor vrijgezellenfeesten en andere feesten. Naast deze activiteiten kunt u ook een privékamer nemen met een van onze dames. Houdt u er dan wel rekening mee dat al onze dames eigen baas zijn en zelf bepalen waar de grens ligt. Spreek daarom vooraf met onze dames af, waar haar grenzen liggen om mogelijke problemen te voorkomen. Bij Club Casanova staat veiligheid en discretie voorop, en al onze medewerkers zullen daarom zich ook discreet opstellen. Bij Club Casanova bent u dus aan het juiste adres, om de ontspannende massages te vinden waar u naar op zoek bent! Club Casanova kan voor jou op locatie komen in Enschede, Hengelo, Almelo, Oldenzaal, Twente en Overijssel!

Heb je vragen of wil je langskomen? WhatsApp ons!