Lapdance Enschede

Wat is een lapdance? Een lapdance is een sensuele dans waarbij de klant op een stoel of bank zit en de danseres suggestief “op schoot” gaat dansen bij de klant. Bij een lapdance zijn er over het algemeen wel wat regels waaraan de klant zich moet houden. Deze regels worden bepaald door onze dames, want alle dames die bij Club Casanova werken, zijn eigen baas. Over het algemeen is het zo dat bij een lapdance de danseres de klant wel aan mag raken, maar de klant dat alleen mag wanneer de danseres zijn hand op haar huid legt. Verder is het vooral uw taak om te genieten van de dans. U betaalt natuurlijk voor een lapdance, maar mocht deze uw verwachtingen overtreffen, dan zijn fooien voor onze dames altijd welkom!

Een professionele lapdance in Enschede

U wilt graag een lapdance, alleen om nou hiervoor naar Amsterdam of een andere grote stad in het westen te gaan, dat is toch wel veel gevraagd. Gelukkig kunt u ook een professionele lapdance krijgen in Enschede. Namelijk bij Club Casanova, wij zijn een nachtclub met zogenaamd ‘adult entertainment’. U kunt dus bij ons van een lapdance genieten, maar geniet ook van een mooie stripteaseact en/of een paaldansact. Ook voor een vrijgezellenfeest of een ander feestje kunt u bij Club Casanova terecht. En wanneer u meer wilt dan alleen kijken, dan kunt u in overleg met een van onze dames een privéruimte huren. Onze tip voor u: Overleg eerst met de dame in kwestie waar de grenzen liggen, om dergelijke problemen te voorkomen.

Over Club Casanova

Club Casanova is een nachtclub gevestigd in hartje Enschede. Wij bieden adult entertainment aan, waarbij onze dames op vrijwillige basis voor ons werken. In principe zijn al onze dames eigen baas. Dit zorgt ervoor dat onze dames allemaal hun eigen pakket aan diensten aanbieden. Daarom is het altijd verstandig om eerst met de dame in kwestie te overleggen over uw wensen, voordat u met haar een privékamer wilt huren. Club Casanova verhuurt u een privékamer, maar niet de diensten van de dame.

Club Casanova, de plek voor de lapdance die u zoekt in Enschede

Binnen Enschede zijn er niet veel aanbieders van dames die een lapdance verzorgen. Loop daarom eens binnen bij Club Casanova en kom het aanbod bekijken. Wij bieden in het centrum van Enschede de lapdance aan waar u naar op zoek bent. Mocht u meer informatie over het aanbod willen, neem dan contact op met ons of spreek een barmedewerker aan. Dus wanneer u op zoek bent naar een goede lapdance voor een feestje of gewoon omdat u daar zin in heeft, kom dan naar Club Casanova! Club Casanova kan voor jou op locatie komen in Enschede, Hengelo, Almelo, Oldenzaal, Twente en Overijssel!